Yuki’s Journal/カルテ

Bloggen ska ha en funktion som Yuki’s journal så vi kan bättre följa hennes tillstånd, ändring och utveckling. Alla Yuki’s blogg journaltexter är inlagd i kategorin ”Yuki’s Journal” samt underkataloger till dem. För att lättare få översikt över hennes blogg journal klickar du på kategorin ”Yuki’s Journal” på högra kolumnen under ”Kategorier”, eller mer specifikt genom att klicka på underkataloger till ”Yukis Journal” på samma ställe.

Jag har inga vetenskapliga kunskaper och erfarenheter kring syndromet och är därför tacksam för all information vi kan få kring livet med ett barn med Trisomi 18 och 13, både det praktiska men också medicinska och mentalt stöd.

 


Annonser

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. En sådan kärlek till sitt underbara barn. Ni har varit fantastiska och Er lilla fina flicka hade en enorm tur som fick vistas de dagar hon hade på jorden hos just Er. Nu finns hon någonstans, där vi inte kan tänka och inte förstå, men jag gissar att hon är just bakom Er hela tiden och stöttar Er allt hon förmår. Det var modigt av Er att låta henne gå vidare, när hennes tid här var så svår. Idag träffade jag en underbar flicka som har samma genetiska uppsättning som Er dotter, det var anledningen till att jag fann Er blogg här ikväll. Denna lilla flicka gick rakt in i mitt hjärta som den varmaste solstråle, och jag känner mig helt betagen av hennes lilla glada ansikte. Det är också ett lyckligt barn, precis som Erat, med massvis med kärlek, glädje och omsorg runt sig. Iblamd tänker vi fel här på jorden, och mäter lyckan i kvantitet, men är inte kärlekens djup viktigare – om man tänker efter. Bär Ert barn med Er genom livet, Ni har fått många andra vetskaper som andra kanske inte hittar på 100 år. Kram…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: